2009-11-09
 18:44:13

Forum är över !

Herre gud vilken helg ! Har befunnit mej uppe i Vemdalen nu de senaste dagarna och jobbat och stått i under årets höst forum. Jävlar i min själ vilket drag ! Torsdag till lördag = forum. Söndag till tisdag = Sovao fest för oss i peronalen ! :P

Torsdagen var vi i all afall lediga. Då blev det fest o nattklubb för hela slanten. Inte lika bra som förväntat men helt okej ändå :) Blev först förfest uppe i längan med Evelajna som var i gäst spelade o sen syster, Jossan o Robin.

Fredag lördag belv det i stället jobb. Scemat över helgen började vid kl. 14.00 med After skii garberob. Krängde in  ut jackor i sprit fyllda ryggsäckan fram till kl. 17.00 då det blev snabb middag o 17.10 klev vi vidare in i restaurangen där de var Arangörs middag på 120 - 150 pers. fat servering och fulla människor som ansåg att vi var smala nog att ta oss fram på den decimetern som var kvar mellan stols raderna. Det tackar vi för.. MEN DRA IN STOLEN TACK !! What ever.. 22.00 traskade vi sedan ut för rök o luft paus för att sen kuta runt nere i garderoen till kl. 03.30. Mycket spring. Mycket stress. Mycket fulla männsikor. Många utdelade kondomer. Ännu fler sköna kommentarer. mycket ont i fötterna. Men sååå himla värt det !

Har avslutat både fredag o lördag kring halv 5 så sovmorgonen på söndagen var guld värd !

Så eftersom att vi har tillbringat hela forumet bakom kuliserna så kör vi en personal fest ikväll o drar en repa på Huskys måndaxxklubb ! Skål på er så ses vi där vi ses.
Flyttar in i bilen nu och stannar där till maj månad.
Give me a cal i you see me (;

Puss o Kram
Det här kommer att bli en bra säsong.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: