2009-09-30
 21:29:17

KRISMÖTE !!

Shit vilken helg detta kommer att bli ! Kommer att bli total kaos ! Har suttit och planerat Svegs skidlinje evelervs meny över helgen och planerat inköp och skit. Frågan är hur mycket mat grabbarna kommer att få i sej eller hur mycket back Härjedalens kommun kommer att gå på att anställa mej och Jossan som kockar ? Helt sjuukt nervös jag är över Lars respons på handlingslistan ! Jag menar.. "15 kg Potatis, 4 kg Köttbullar, 11 st Falukorvs ringar.." Jag menar, vad faan ! Kommer att bli hur mycket som helst ! Vart är min Gunnar när man behöver honom ?!

Drar till Hede i morgon när jag vaknar i alla fall, det kommer att bli skönt i alla fall :)

Nej nu ropar Pappa, nu blir det fika !



Dom får snyggaste Kockarna ever i alla fall (;

2009-09-30
 15:18:37

Smakprov !

Nu har jag provtestat lite närmare ! Titta får ni se ^^


Bor man på bongår så har man traktor ! :)



Bra skärpa ?






Helt okej. Love it !

Nu ska jag laga mat tilla Pappa o Eva kommer. Kyckling o ris, mumms ! ^^
Hej hej !
2009-09-30
 13:35:22

Kanon fin ångest !

Haha ! Dålig konbination, jag vet men ändå ^^ Nu har jag varit och införskaffat mej nu ny kamera (Schhhh !) Blev inte en sån jag hade tänkt mej, när jag väl såg den och fick hålla i den blev det direkt ett annat val. Den var liten men klumpig på nått sätt ? Inte alls som jag tänkt mej.. I stället så blev det en SONY Cyber-Shot DSC-W190. Säger inte änns mej ett skit så jag förväntar mej inte att ni ska veta vad det är för nått :) Men den är liten o svart. Perfekt storlek på både kamera och skärm. Den har 12.1 Mega Pixel, 3X Optisk zoom, Steadyshot (Den ställer in så att bilderna inte blir suddiga) Och "leendedetektor", man kan ställa in så att den atomatisk knäpper ett kort när den mäsker av ett leende ! Skit coolt !

Det blir KANON bra bilder i alla fall ! Sjukt nöjd ! Ni ska få se bilder sen, måste ladda klart batteriet först bara.. Sen jeflar ska jag knäppa kort ! PÅ ALLT ! Blev inte farligt dyrt heller. 2289:- för kamera o 4GB minneskort ?
2009-09-30
 01:49:45

Okej nu har jag bestämt mej !

Tror jag.. Nästan. Okej, jag har int beestämt mej men jag vill ! Som så mycket annat.. (;
Men OM jag nu skulle ha bestämt mej, vilken färg skulle det bli ?
Lutar mot en rosa eller vit. Rosa börjar bli väldigt orginellt men den är ju väldigt söt och den vita ser jävligt fräch ut. Men orange är lite "outstanding" i stället. Vad tycker du ?



Nu blir det film o kudden !
nattinatt
2009-09-30
 00:47:31

Skidtöntar, ny upptäckt art !

Haha ! Nu är det daks igen.. Har suttit och planerat menyn åt skidlinjens elever på Svegs gymnasie skola. Eftersom att det är jag och Jossan som ska åka och laga mat till dem har vi suttit och planerat nu över telefon, bra syssla halv 12 på en tisdags kväll.. (; Mycket flum och mycket prat på sidan om men det löser sig. Kom fram till att det är nog bra att avsluta i morgon då vi båda är vakna fullt ut. Hihi* Då ska vi göra det värsta av allt ! Planera exakt vad vi ska ha och hur mycket av allt ! Och på råge av det så äter dessa människor som djur som aldrig sett mat tidigare ! Helt galet ! Får se hur det går med det.. I värsta fall får vi ta in expert hjälp, våran aldeles egne (Föredetta) kökslärare ! Hoppas även att vi kan få låna lite grejer av han under vår lilla resa. Skulle vara toppen !

Har i alla fall fixat sovplats i Hede hos underbara Hanna så att jag slipper åka i gryningen hemifrån Söderhamn och i stället bara få en timmes resa till Sveg på fredag morgon ! Den resan hade annars varit på ca. tre timmar.. Så det tackar vi för ! :) Då blir det kram kalas kring 16.00 !! Alla som befinner sig i Hede är välkomna ! Haha !

Nej, nu ska jag renskriva menyn och sen trycka på en bra film. Blir nog en "Wildchild" eller "Bring it on" ? Sugen på en riktig tjejfilm !  Annars så är "American pie" alltid en classiker. Tuff one (;

God natt alla ! Hörs i morgon <3

2009-09-29
 12:55:27

Koss Helvete..

Nackdelen med att bo på en bond gård är att man blir alltid väckt av något av djuren som bor här ! Är det inte katterna som biter en i tåna, så är det hundarna som skäller på att kona skriker.. Då är det bara att vakna upp med ett leende på läpparna och utropa "GOD MORGON VÄRDEN !" Och sen ! Värst av allt ! När man väl har klivigt upp på grund av allt oväsen, då dör allting ut. Knäpp tyst. Knäppa djur..

Får se vad som händer idag, kanske ska ta den där omtalade bion ? Haha !


2009-09-28
 22:44:52

Är det hemst dumt ?

Skulle det vara så farligt att köpa en ny kamera innan jag fått lönen ? Behöver dom här pengarna till vintern men innan dess hinner jag faktist få lön ifrån 4 olika ställen. Inte mega sumor men det borde bli tillräckligt tills första lönen på skalet ?


Jag menar, den är inte farligt dyr ?
Bra megapixlar som jag vet att det bli bra bilder med. Minnes kort som passar har jag redan och bäst av allt har den uppladdningsbart batteri. Vilket min nu varande inte har. Därför jag vill införskaffa i en ny. Smart eller dumt ? Måste ju faktist kunna dokumentera vintern jag har framför mej :)

- Tuff one !

2009-09-28
 17:03:52

DET SNÖAR! Och 211 nya foton !

Äntligen har jag fått korten som jag beställde förra veckan ! 211 bilder från Studenten, Balen, Studentmiddagen och festandet där i mellan. Älskar dem ! Nu ska jag bara fixa ett album att sätta in allt i :)

Och ÄNTLIGEN så faller dom första vakra vita flingorna uppe i Härjdalen ! Nu är det då inte långt kvar tills vintern är här för att stanna, och jag älskar det ! Ge mej lönen bara så att jag kan införskaffa mej lite nya vinter pys kläder ^^

Puss o Kram
2009-09-28
 14:25:01

Ny design ?

Nu design, vad tycks ?
Design och massor av hjälp har jag fått från http://malinsofiacalmebring.blogg.se/. Jätte bra sida med mysig desing och bra tips.

Tack för hjälpen !

Länk till Malin finns även under "DET LILLA EXTRA"
2009-09-28
 13:08:05

Underkläder, damm o Städparty (;

Herru gud vad jag har vart duktig nu ! Har dammsugit och torkar och rensat och gått igenom varje liten cemtimeter i mitt gamla "flickrum" nu. Har slängt två stora sopsäckar med skräp, och då menar jag SKRÄP ! Har sprungit runt i underkläder o myströjan hela dagen och dansat runt med damsugaren, ganska kul när man kommer igång ändå ? Tur som fan att ingen ser än.. ^^

Ja nu har jag i all afall komme halv vägs på min "To - Do list", Nu är det bara gymmet kvar ! Och rota igenom alla kartonger då så klart men det är ett evighetsgöra !

Nu blir det frulle ! Har inte hunne petat i mej något än.. =/
2009-09-28
 02:56:20

100 st 5'an lotter ?

- Då borde man väll vinna nånting eller hur ?!
Är så sjukt shoppingsugen så jag holler på att spricka ! Men mina slantar som jag har nu måste jag leva på, inte shoppa mer kläder för att lägga i botten på min garderob som så mycket annat ^^

Men vem vet ? I morgon ska jag göra mej en hel rensning inför vintern. kanske kan hitta igen en del favoriter ? Rotade tex åt mej västen igår och mina favoritisar, dom gula jeansen ! :)

Okej, Morgondagens "To - Do"
1. Slänga ut min säng.
2. Rota igenom garberoben efter vinterns favoriter !
3. Gymkort + Gym o kondition. 
4. Bära in en annan säng..
5. Rota igenom kartongerna inför vintern ? Packa ev.

 .. Men nu, och nu menar jag det, SOVA !!
Natti natt.

2009-09-28
 02:15:47

VIN EN SUPER SÖT LAPTOP !!

Inte för att jag brukar vara med på sånt men varför inte ? :)
 
Tjejen heter Emelie och lottar ut en super söt rosa laptop.
Gå in och kika ! Hihi*
http://eemeliees.webblogg.se/2009/september/tavling-vinn-en-laptop.html



Jag säger alltid att jag ska gå och lägga mej men bloggar alltid igen efter nån timme.. Why ?
2009-09-28
 01:15:20

Landet låångt låångt borta !

Äntligen hemma igen ! Efter ännu en resta till den kusliga och olycksdrabbade staden Stockholm.. Ni vet ju hur det gick sist. Bilen la av och blev stående i Märsta. Den här gången gick det bättre, nu la den bara av två gånger. Tjurade en stund och sen brummade den igång igen ! Skit bil ! Nä pappa ska nog börja överväga om att köpa sig en ny bil. Intreserad av en gammal gubb volvo ? Blå, -97, går ibland och ibland inte ? Ett riktigt kap ! (;

I övrigt gick flytten bra, Oj föresten, Hej jag har vare i stockholm och flyttat åt syster idag ! Och försesten så gick det inte alls bra, hela dagen har gått helt åt fel håll kan man säga.. Började när bilden la av första gången. Då ringde syster och sa att hon försovigt sig till jobbet fyra timmar och därför inte skulle vara klar tills vi kom ner ändå.. Typisk ! Det slutade med att jag fick kliva in bakom kuliserna på Expresso huose Dalagatan/Odenplan och sno ihop några mackor. Grats jobb.. Blev bjuden på mat och en Chailatte som tack för hjälpen. Jag ÄLSKAR Chailatte ! Har blive lovad eget pulver så att jag kan göra dem själv hemma ^^ I alla fall, tre timmar efter i planeringen begav vi oss sedan iväg för att packa ur rummet hon bott i. Städade och stonkade på tills det var klart. Mötte sedan en 20 cm råtta i dörren när vi gick så dit åker vi inte tillbaka !! Hihi* Efter detta gav vioss av efter nyckeln till den nya lägenheten. Bella (Som syster flyttade in hos) var hemma hos en pojke som vi inte viste exatk vart han bodde eller vad karl hette. Så när vi väl hittade huset och trapp uppgången slutade telenätet att fungera så det var bara att börja knacka på alla dörrar där en människa med ett namn som börjar på "J" bodde. Jätte trevligt ! hittade i alla fall efter mycket om och män både nyckeln och dess dörr den passade i. Tack och lov..

Alltid lika spännande att flytta i Stockholm. Men vi säger så här, nästa gång någon frågar om jag har möjlighet att hjälpa till så är jag sjuk i lungcanser och får inte anstränga mej ! Okej ? Bara så att vi är klara på den fronten (;

Ne nu blir det sängen efter en låång dag.
Hörs go fisar !

Ps. I morgon ska jag börja mitt nya liv ( EVE ) och gå och köpa mej ett gymkort ( TIAS ) och till och med använde det ( JOSSAN ) !! Ds.

Av någon anledning tänker jag på mina söta små vänner när jag ser den raden ?
 - Undrar varför (;


Natt !
2009-09-27
 00:49:36

"Lilla syster är hemma igen !"

Så gick klangen i köket när jag sövlade in idag, ganska kul att vara tillbaka. Men det är ju Anders och Cristian som gör dagen ! Rockenroll farfar och Storebror ^^ Så den här dagen har jag lysnat till Lill Fia och lillasyster. Dom har lite svårt att se skilnad på mej och syster så det har helt enkelt blivigt lättare att kalla mej för Fia också :)
Och så är det med det.

I morgon bär det av till Stockholm i gryningen. Nej inte riktigt så tidigt men vid 10 tiden i alla fall. Ska hjälpa syster att flytta igen. Men det här gången skippar vi Märsta, motgångarnas stad.. (;

Längtar fortfarnde efter Härjedalen men snart så är det dacks igen. Längtar längtar längtar som en tokig ! Hoppas på att vintern blir så bra som jag hoppas på. Och OM den blir det ska den innehålla:

1, Hof o Fish.
2, MYCKET SNÖÖ !
3, Mycket bräda !
4, kanon trevligt folk.
5, Bra DJ och bra förfester (;
6, Och självklart Måndaxklubb nere hos Joel.


Då blir jag glad.. ^^


Om dagarna blir sen denna skulle vintern vara gjord ! (;
Saknar mina busfrön !
Extra Pussinuss på er mina gull ungar ! <3

Ne nu är det nog dacks att nocka kudden.
God natt peopel ! See ya (;

 - JAG HATAR FLUGOR !!!
JAG SER ER FAKTIST !! NI BEHÖÖÖVER INTE SITTA I ANSIKTET FÖR ATT NI SKA SYNAS !!
TACK !!

2009-09-26
 12:07:59

Plikten kallar och helvetet fryser till is..

Jag vet. Jag sa att jag ALDRIG skulle sätta min fot där igen, men i pressade situationer som denna så slår det ibland slint i skallen ibland.

Om ca. 1 timme ska jag iväg och jobba. Ska gäst spela lite i köket på Tönnebro Värdshus ännu en gång.. Har rotat fram skona nu. Så önska mej lycka till så hörs vi !

Ps. Blev ingen bio med Olle ikväll då, tar det i morgon.. Ds.
2009-09-25
 23:50:56

Jag vill ! Jag vill, jag vill, jag viiill !!

.. Okej, jag vill just nu ikväll i alla fall ^^
Okej innerst inne så vill jag det nog jämt men jag är lite lat ibland..

1, Få tillbaka min kropp ! Mål mitt "klass 9"
2, Ett plus är om konditionen förljer med på köpet (1,an)
3, Hitta den perfekta tatueringen och person som är villig att göra den åt mej.
4, Bli kär. Helt obeskrivligt, pirrig i magen kär så som man bara är en gång i livet. Men jag vill vara det, igen..
5, Kan ju passa på att dra till med att bli lite nyttig igen och se det som ett behov i stället för en plåga.

Något sånt så är jag nöjd sen. Skulle vara kanon om det var fixat till säsongen börjar på Skalet !
 - Okej ? Då säger vi så (;

Föresten..
6, Få till muskler och orken !

2009-09-25
 22:47:28

Kisse kisse miss ^^

Sitter och myser med min underbart söta lilla kisse katt nu. Sjukt mysigt ^^

Har kikat lite på menyn till skidlägret idag och kommigt fram till lite grejer vi skulle kunna göra i alla fall. Men nu har min hjärna stannat så jag hoppas att Jossan har fler ideer så att de slipper käka pasta och tonfisk varje dag (;

Längtar till Skalet som en tok nu ! Vill dit nu, på engång ! Synd bara att det är ca. 12 veckor kvar.. Men när vi väl kommer dit ligger snön som ett täcke över hela Härjedalen. Alla i personalen är på plats and The game is on ! Kommer att bli en kanon vinter ! Har komme på att det blir en tidig Jul dock.. Eftersom jag börjar kring den 20 dec så kommer jag knapast hem igen till jul. Så tomtem får boka in en extra dag i år, familjen Andersson är ute tidigt i år (;

Ja så är det väll med det. För er som fortfarande bor kvar i Söderhamn ( Eller känner en speciell önska över att få åka hit ) så är jag som sagt arbetslös fram till 20 dec nån gång och fullt upptagen med att göra ingenting ! Och jag är ju inte den som är den så ring om du behöver sällskap. Jag har inget speciellt för mej (;
 - Det låter lite tragist eller hur ? :P Men så illa är det inte.

Ne nu blir det film.
Nattinatt !
2009-09-25
 14:19:58

Dag ?

Vad är det för dag i dag ? Har NOLL koll på sånt sedan jag slutade jobba.. Sjukt jobbigt.

Har nyss klivit i duschen och ska klä mej och sminka mej lite för en gångs skull, skujt längesen.. Ska försöka få med mej Olle och Emma på bio ikväll men jag får inget svar så vi får se hur det blir med det.

Pussinuss
2009-09-25
 11:36:19

"Ring Ring !"

"God morgon världen" sa Anna redna kl 8.30 idag då Lars ifrån Skidlinjen, Sveg ringde och kraksade fram att han var hes idag. Och det var inte värt det för det var ingen rolig fest han varit på.. Länge sen jag vaknade till något sånt. I alla fall så kom vi överens om lite löner och sånna saker. Ska nämligen iväg och jobba med dem till veckan med att laga mat på deras skidläger. Vi hade vare så grymma förra året att dom ville ha tillbaka oss även i år. Så fredag till tisdag ska jag och Jossan umgås med 22 skidtöntar och sticka mössor då de är ute på träning (;

   "To Remember" list

* 20 Skidtöntar + två tränare och oss själva.
* En av dem är gluten och mandel alergiker.
* En annan är laktosintolerant.
* Första målet är på Fredag lunch, sista Tisdag lunch.
* Dom äter som djur så alla portionerna ggr ca. 2,5.
* Mejla namn, person nummer, kontonummer mm. till Lars.

Tror de var allt..
Nu ligger jag nere i soffan och kollar på Grey's anatomy. Dr Dixie har precis fått ett psykanfall och konstaterar att hon måste bli kramad av en större människa än hon den lilla mörka docktorn ? Ser jätte gulligt ut ^^ Och en  annan snubbe har passat på att "Leka av sig" medan sonen är skickad till collage och har därför någonting uppstoppat i stjärten.. Stackarn.

Nej nu blir det frulle. Hörs sen !
Puss o Kram

2009-09-24
 21:00:35

igen..

Inhet att bry sej i, jag provar bara lite ^^
2009-09-24
 20:51:48

"Pinga"

What ?
Om ni undrar så har jag extremt lite att göra och exprementerar därför lite ^^
2009-09-24
 20:38:44

Måste bara prova en sak.

.. Får se om det funkar :P

2009-09-24
 20:26:51

Teknisk ut i fingertopparna !..

.. eller har jag bara ren tur ibland ?

Punkt 1.
Fick leka mekaniker med Pappa och skörde tröskan idag. Nackdelen med att vara minst i familjen är att då får man oftast plats i små och läskiga utrymmen som ingen annan i familjen gör. Och det gör jag.. Därför fick jag krypa in imellan dom stora och vassa knivarna som skär av gräset fram på tröskan ( För er som inte vet vad en Skördetröska är så är det som en jätte stor gräsklippare som klipper ner allt hö ) Där inne hade det lossnat en attans liten skruv som jag sen skruvade tillbaka och klättrade ut igen. Grattis Anna, You made it !

Punkt 2.
Eva har införskaffat en ny Router så att vi allihopa här i huset ska kunna vare ute på nätet med våra egna datorer, utan att behöva krypa in i data skåpet i jakten på internet sladden. Och i och med det så måste denna instaleras och loggas in på. Vilket Eva och Per Erik ( Hennes son ) Inte fick till. Men efter en stund när jag hade pillat in den där Jääääääätte långa nätverknykeln för ca. 1411 gången så fick jag till det !

Pratade med Tias imorse och jag råkade nämna att han var ett pucko. Men jag fick snabbt till svar att "Nej jag är inte ett pucko. Jag är bara ett ouptäckt geni !" Bra sak att leva efter.. Och eftersträva. Han är inte så dum ibland (;

Nu ska jag planera mitt liv inför de närmsta 12 veckorna. För sen börjar säsongen på Skaalet ! Hihi*

Puss o Kram !
På återseende

2009-09-24
 11:57:50

Herre min skapare..

Nu jeflar har här beställts kort kan jag lova ! 211 bilder för ca 70:- Bumper ner i postlådan redan nästa vecka. Love it ! Massvis med roliga bilder sedan Studenten, Balen, Fest och annat tok ^^ Nu fattas bara ett album att sätta in allt i !

Är nu hemkommer i Söderhamn igen efter tre veckor i Östersund hos EvePeveBus och SnyggJimmy ! Har haft det riktigt mysigt, skönt att vara tillbaka i Jämtland igen (;

Apropå Jämtland ! JAG HAR FÅTT ETT JOBB ! VEMDALSSKALETS HÖGFJÄLLSHOTELL VINTERN -09/10 !!! YEAH !! Börjar kring den 20 December. Längtar som en tok nu ! Hoppas bara på att syster med får jobbet, men det vet vi i månadsskiftet.
Hade fått ett mejl igår med meningen..

"Hej Anna du o Jossan är klara. Vi hörs Pierre."

Så enkelt, och sen hade jag ett jobb.. Hihi*

Nä nu måste jag börja rota runt i alla kartonger och hitta mina vinterkläder..
Puss o Kram !

2009-09-18
 22:52:30

Header.

Någon av mina smarta läsare som vet hur i h*lvete men får dit skiten ?

2009-09-18
 01:54:48

Update.

Tänkte bara medela att jag fortfarande lever.
Nu sussar vi. Snark*
 - ZzZzZZzZ !!

2009-09-18
 01:22:53

JAG LEEEEVEEEER !!

 - Men det var faan nära kan jag lova !
( 100 spänn på att hälften av er tror att det är bil relaterat ! )
 .. Men så illa är det faktist inte ! Men jag har tittat på en verklighets baserad rysare, och den var väldigt läskig.

Jimmy och jar har tjockat järnet idag ! Fick för oss att vi skulle hyra film och köpa godis så sagt och gjort ! innom en halv timme satt vi ner bäddade i soffan med fyra filmer och gotta av ett värde på 158 kr. Men då köpte faktist Jimmy snus oxå (;

Annars så har dagen flugit fram fort. Virrade runt på Östersunds små gator ännu en gång med blicken fäst på Skopunkten. Eller blicken fäst och fäst.. Vi virrade runt i nästan en timme bara för att hitta parkeringen ^^ Hittade i alla fall dit och tjänade till och med 125 kronor var på det ! Det var så här va, att det fans ett erbjudande. Köp 3 betala för 2. Men i och med detta så hittade Eve ett par stövlar, Jag ett par stövletter och ett par otroligt sköna "Uggs" som jag då fick på köpet ! Dom skulle ha kostat 249:- Vilket kap va ?! (; I love shopping ! <3

Ne nu har jag lugnat närverna lite så nu kanske jag vågar släcka lampan till och med ^^
Annars så vart jag lovad att krypa ner i Eve och Jimmys säng.
Nöden har ingen lag, och jag har aldrig sagt att jag inte är en fegis ! (;

God natt och ha ett fortsatt bra liv,
hoppas att jag med överlever natten.. (;



I don't whan't to be a "Gummy bear" to night..
2009-09-17
 01:41:53

Videoblogg.

Jag har funderat lite på det där med att videoblogga. Jag menar det värkar ju inte så svårt ? Ställ dej mitt imot en spegel, rikta kameran mot tuttarna, fnittra till var 20 sekund. Va tyst eller nämn hela tiden hur ortoligt galen du är på att ditt hår inte ligger som det ska ( !!?! ) och fixa med håret och puta med läpparna resten av tiden ? Det värkar ju inte så svårt.. Puckon.
 - Alla har inte fattat vad som är kul att läsa om eller inte, Tyvärr så är det så.

Nog om det.
Jag har öppnat upp mitt liv för, två för mej, helt nya saker ! Skor och stickning av mössor ! Som den pyssel och finger pilla kåta människa jag är så hittade jag för någon dag sedan stickor och garn och har sedan dess åstakommigt att göra 1 ½ mössa än så länge. Alldeles själv ! Och sen har jag även "Pimpat" en annan som än så länge bara har legat på hatt hyllan hemma hos pappa men som nu kommer att bli en av mina favoriter (; Håller nämligen på att bygga upp ett lager till årets säsong på Vemdalsskalet.

Och sen min andra heta passion ( För dagen ) Skor ! Jag har aldrig upptäkt dessa underbara varelser föräns nu, och nu Älskar jag dem. Får inte nog av dem !
 - Erika skulle ha varigt stolt över mej om hon såg mej nu (;

Har suttit på nätet och "Porrsurfat" lite och hittat massor av favortiter i alla fall, dock funkar det inte att lägga ut bilder idag ? Så det får bli en annan dag att visa ^^ 
 
www.Nelly.com, MASSOR av VILL HA föremål ! (;

Nu sover vi (;
God natt och på återseende !

2009-09-12
 15:55:54

Karta o Kompas ?

Det är sånna här dagar då man saknar Jon Wagenius.. Snubben som vet vart han är även då han ligger ihopknölad i en kartong på ett plan mot Kongo. Själv är jag snarare tvärtom ! Som sagt så är jag på en "Prov inflyttning" i stora staden Östersund. Och för en vilsen människa som jag är det inte alltid så lätt att hitta i en stad som man tidigare bara har besökt en gång, under studentveckan, då min kropp hade en viss grad av alkohol i sej ? Hihi* Och vem har koll på åt vilket håll man ska åt då liksom !

Det bättrar sej i alla fall. I tisdags då jag var på jobbintervju på Clarion Hotell så började jag min resa ensam i en bil i försök med att ta mej från Torvalla till Centrum. Det låter inte svårt men som sagt.. Jag är inte snubben med koll. Lyckades ta mej till stan och till och med hitta en parkering 20 meter från Clarion ! Så det gick ju bra. Intervjun gick också bra men det var inte lika roligt att berätta om. Vi beslutade att jag skulle komma tillbaka på Torsdag kl 15.00 och prova på en kväll i serveringen. Sagt och gjort !
Torsdag morgon kom, nervositeten kom och frågan om mat uppstod. Får jag mat på jobbet eller ska jag äta innan ? Slutade med att 10 minuter innan jag skulle åka slängde i mej några makaroner. I all hast roffade jag åt mej nyckal och skor och for iväg ! Men idag måste jag hitta en ny parkering eftersom att parkeringhuset jag stod i stänger vid 22.00 och jag räknades vara kvar till ca. 23.00. Beslutade då att Marite var en bra plats som jag faktist hittar till och från. Trodde jag.. Östersund är indelat i trånga, smala gator som går paralella med varandra och sedan i 90 grader. Och där på den "Stora gatan" där allting ligger, även Clarion, finns det två valmöjligheter. Höger eller vänster. Självklart gick jag åt fel håll och kom inrusandes på Clarion med hjärtat i halsen och pustade försiktigt "Jag gick åt fel håll..".
Men även den dagen gick bra. Och igår jobbade jag min första dag på Clarion Hotell i Östersund. Vet dock inte hur det bli i fortsättningen men det är en början !

Så fort Eve slutar på blir det Bacon inlindad kyckling med ris och sås. Mums ! Kanske ett glas vin eller två ?
SötisNosis Josefine kommer med på besök och skålar med oss ^^
Därför Älskar jag Östersund !

Puss o Kram

Ps. Det är lite Cat fight om datan när Jimmy är hemma så jag uppdaterar när jag kommer åt (; Ds.
2009-09-08
 09:08:17

Back on Track !

Nu jävlar ! Igår så rullade jag in i staden Östersund där mina underbara och helt ortoligt saknade och bästa vänner finns, så nu jävlar är livet på topp igen ^^
Ska själv på Jobbintervju idag så jag hoppas på att från och med i morgon så är jag själv en trogen "Östersundare".
- ÖNSKA MEJ LYCKA TILL !

Måste bara berätta om vår avslutnings fest som vi hade med Albertinacrue i lördags ! Så jävle rolig dag !
Varje år så avslutas säsongem med en hel dag med hela gänget. Chefen betalar och planerar ALLT ! Och i år var det vår tur..
Började med uppsamling på Hällåsen där vi alla var försedda med varsin cykel, badkläder och bra utekläder. När vi all avar där satte vi oss på cykeln och trampade fort som attan upp till "Samirs öga" där det blev ölfrulle för hela slanten. ( Klockan var då ca. 10.00 på morgonen och vi sprättade första.. Kändes sådäääär ) Sen bar det av till en fotbollsplan där vi körde bränboll, öl och fusk ! (; 
Men nu, det är nu det roliga började !
Uppe på broberg fanns ett litet hus med ett stoort garage där vi proppade in alla dessa cyklar i alla dess storlekar och modeller. Och bytte sedan transport medel till VIP Buss ( Samma buss som Alis Cooper hämtades i förra sommaren ) Och drog vidare mot först Norland port för lunch och på fyllning av öl och sedan til Kilafors där vi hittade en aldeles utmärkt Go cart bana och sen hittade vi en skoooog som var som medad för paint ball !! ( Börjar starkt fundera på namnet ? Paint ball eller Pain ball ? ) Så nu är jag klädd i blåmärken ! Ser ut som om någon har misshandlat mej !
Efter denna kraft ansträngning blev vi genast hungriga och far ut mot kungsholmen där vi träffade på Kronprinsessan Vikoria och hennes Daniel. Och sen blev det middag, öl, Hög sång, Öl, Sverigen största badtunna, Snaps, Bad, mer Öl.. Ja ni fattar ^^

Hade en underbar kväll ialla fall och väntar redan nu på vad som ska hända nästa år (;
 - Ses nästa sommar Albertina, I will miss you.

Kände att nu fick det räcka med skrivandet och bli frulle och mental förberedelse till Arbets intervjun idag.. :/ 

Have a nice day !


Äntligen hos mina flickor igen ^^
2009-09-03
 01:17:17

"Min Mössa"

En gåta.
Tre personer, stickor och garn, Beck och Hööög volym.
 - Vad/Vilka tänker jag på ? (;

Sitter med syster och försöker sticka oss en varsin mössa nu. Dom blir nog kanon fina !
Fia gör en grå o vit o rosa randig.
Min blir i ljusrosaoch vit och på den kommer det att stå "Min Mössa" och ett hjärta !

Nu sussar vi. God natt <3


2009-09-02
 21:38:26

Märsta, motgångarna stad..

 - Men glöm aldrig ! Att när du väl har kommigt dit, så kan det knappast bli värre så då blir ju allt bara bättre med tiden.. Förhoppningsvis..

Och med denna lilla "Tankeställare" kan jag konstatera att det såg väldigt mörkt ut där på Mekonomen parkeringen i måndags kväll. Nästa på väg att ge upp, men se även där vände vindarna åter igen.

Gissar på att dte inte är många som förstår vad i h*lvete jag pratar om men det sk ajag nu för er berätta !

Måndag eftermiddag. Stätter mej då i bilen för att åka ner till min älskade syster och hjälpa henne med att flytta till en ny lägenhet på Gärdet i Stockholm, Vasastan.. ( Troor vi i alla fall ) I och med detta så fick jag låna pappas stora Volvo i stället för att köra min "Lill pläpp" igenom stora Stockholm med släpvagn och allt. Med mej i bilen hade jag även "Pratkvarnen" TomTom, min trogne kumpan och GPS ! Ut på E4an, nu kör vi ! Och alla ni med körkort vet hur underbart kul det är att gasa på så där ordentligt när de dubbelfilade vägarna vägarna och värkligen känna att man lever !  Och som sagt, känna att man lever.. När man sen känner att bilen man kör inte alls har så stor lust kvar till att leva och att denna underbara känsla plötsligt knöglaa ihop sig till en stor taggig klump och kruar in sig så ångt ner i magen så att man aldrig tror att den ska flytta ut därifrån igen, då är det inte så kul längre.. Och just där, i Märsta, motgångarnas stad händer detta mej.. Bilen kokar, jag svänger av och stannar bilen i hopp om att den snart kyls ner och då ska kunna fortsätta min färd.
- Men ack så fel jag hade !
Bil jäveln strejkar och värkar inte allt tycka att det är så där superkul att åka fort så som jag tycker ! (Konstig bil..) Och beslutar sig därför att inte starta mera alls ! Så då undertiden som jag skulle ha kommit in i Stockholm och kurat ner i sängen hemma hos syster så blir jag i stället sittandes på en Meckonomen Bilverkstads parkering med en trasig kylare och med gråten i halsen. Och plus detta så känner jag inte en jävel i närheten som kan hjälpa till, har 19:- på telefonjävlen och TomTom envisas om att "Sväng höger" "Vänd och åk tillbaka om möjligt".

Det slutade i all afall med att syster fick komma till Märsta och hämta mej med Pendeltåg, Hon lurade till och med en busschaför att åka en annan väg för att plocka upp mej där jag stod ! Och i och med detta mina vänner, så ska jag aldrig mer åka till Märsta, Motgångarnas stad..

Bilen är i alla fall hel nu och syster är flyttad till ny lägenhet. Jag åker hem i morgon och åker nog aldrig mer tillbaka. Jo då det ska jag, men fan inte med bil !

Nu blir det film och popcorn, det har vi förkänat nu !

Puss o Kram !

Ps. Jobb intervju i Ösund på Tisdag, och jobb på Skalet så gott som klart ! Ds.




Skulle vilja få dit den här som "Header" på sidan, någon frivillig till att hjälpa ? Hihi*