2009-10-30
 00:18:30

Grym date !

Nu ska jag ha århundradets bästa date partner ! Min käre o trogne livskamrat, John Blund.
God natt på er !
Sov gott <3

2009-10-29
 17:21:09

AAHHHHH ?!!?!!!

JAG HAR KOMME PÅ EN SAK ! HELA SVERIGE HAR HÖST LOV JUST NU, MEN INTE JAAAG !! :( Jag vill meeeed ha loov ! 19 års krisen börjar idag, jag har gått och blibit gammal ! Fy fan.. (;

Haha ! Nej så illa är det inte men vafaan, jag har haft mitt sista lov ! Det är lite coolt. Vuxen poäng på mej. Börjar bli lite orolig, har börjat kamma in många vuxen poäng nu. Det suger ju..

Ville vara informera om detta, nu blir det soppa ! (;


Fortfarande sugen på ett par nya. Morr för att vara arbetslös utan studiebidrag..

2009-10-29
 14:30:56

Chailatté

.. Det här måste ju vara bland Topp 3 godaste varma drycken som finns ?! Helt såld ^^

Dagen än så länge har jag hållt hus i tandläkarens stol. kännde mej lite som en bil även i dag med alla tänger o skruvar som åkte in och ut ur min mun. Idag konstaterade han att jag har en väldigt liten mun,SUCK ON THAT ! Så stor i käften är jag inte ! (; Men han sa även att för att ha "en sån liten mun får jag plats med vääldigt mycket saker !" Ett exempel är att han proppade in följande saker i min mun. Allt på samma gång !

  • En "spade" med "lera" som tänkte hela min underkäke.
  • Två stycke 2 cm höga skruvar som stod rätt upp ur mitt tandkött.
  • En liten tång som han skruvade fast skiten med.
  • + hans egen hand !

Så för att vara liten i munnen får där plats många saker..

Efter denna prövning så gjorde jag mej en kopp med Chailatté som plåster på såren (; Nu tänkte jag lägga mej i sängen o dra igång en bra film innan jag åker o hämtar systers bil hos pappa. Ska nämligen ha den ner till Stockholm i morgon när jag hämtar hem min syster ! Hihi*

Puss o Kram !

2009-10-28
 23:31:05

Get on my horse !



Tias är en väldigt underlig filur. Tias är 20 år 3 månader gammal i morgon. Just nu sitter han i en P - länga uppe i Funäsdalen o har ledigt i ca 1 vecka. Det resulterar i detta. Han är väldigt speciell. Söt, med speciell.. Blev precis tärrad med SMS om att jag "MÅSTE GÅ IN PÅ YOUTUBE OCH SE DET HÄR KLIPPET FÖR ATT DET ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA KUUUNG !!" Fine, Gulligt med WHAT ?! Som sagt, mycket speciell.. Knäppis.

Men vem kan klandra honom ? Ensam i ett litet rum nere i Träsket (P - boendet..) . En dator. En flaska whiskey. Och extremt lite att göra. Vem kan klandra honom ? (;

Helt apropå ingenting klämde han även ur sej mitt i en mening, "jag måste skaffa barn ! Alla små fjortisar hemma har barn nu och jag känner mej så jävla efter !". IRONI självklart, men det lät så kul när han sa det.

Har haft en bra dag idag i alla fall. vaknade upp vid ca kl 8.30 av att en viss Kim Rosin ringde och sa att han befann sig ca 1 km ifrån mitt hem. Vilket betyder "KLIV UPP OCH GÅ UT OCH MÖT MEJ !!" Mina kompisar o deras hemliga språk. Säger de en sak menar de nått helt annat ! Men man lär sej med tiden (;

Nej nu ska jag bädda nej mej till Twilight tror jag. eller en Beck film möjligtvis ?
Hörs o ses ! Pussen

2009-10-28
 18:14:17

Party musik ?

Har fått någont slag av musikfetish och känner ett stooort behov efter ny musik ?! Nån som har bra förstag på alla nya oslagbara partylåtarna ? I stil med Pitbull, Black eyed peas ?

JAG VILL DAANSAA !!

2009-10-27
 09:09:53

God morgon...

73f1b6403e28937baf002ac975df94ff.png

Kolla varifrån!

God morgon ! Nu sitter jag på tåget på väg hem till norrland igen ! Skönt att komme hem igen. Blir visserligen bara en kort sväng eftersom att jag åker ner igen på fredag..

Nu ska jag hem o kramas med katten ! Mys <3

Puss o kram !

2009-10-26
 15:46:13

Overol vs. Täckisar ?

har vare nere i stora stden nu o kikar runt på vinterkläder i alla dess former o färger. Hittade min jacka som jag har spanat på tidigare men hittade oxå en as frän overol ? Funderar starkt på att satsa på en sån i år. jag menar, garanterat inge snö i brallerna. Priset blir det samma som Jacka + Byxor. Sjuukt cool jag kommer att se ut i backen. Plus att det inte är så många som har Overol nu för tiden, kommer visserligen mer o mer men vad faan. Kommer bli grymt ! Ska ta en kik i skidshoppen först så får vi se sen :)
MERCY JACKET
Här är jackan jag hittat, Overolen ser lika dan ut fast med ben o är snäppet coolare ^^

Haloween är räddad nu i alla fall o kläderna är klara. Kommer bli grymmt ! Men ingenting avslöjas föräns på lördag ^^

Nu blir det slingning av hår o sen middag på stan.
Pöss

2009-10-26
 11:11:21

Go nut's !

Nu ska jag o syster ner på Stockholms gator och leva turist liv o shoppa loss i alla dess affärer !

Prio nr 1. Haloween klädsel, har en lista på sakr som ska införskaffas till detta (;
Prio nr 2. Nyårs blåsa eller Vinter kläder ?

Nu blir det kläder o sen stan. "Ses på torget, på lördag !"

2009-10-25
 21:59:42

haloweenklädsel är fixat !

Har värsta ideen till klädsel nu ! Kommer att bli kanon (; Ska ner på stora staden i morgon o införskaffa de som kommer att behövas. Me like !

Sitter i en lägehet i Stockholm nu. Har dock ingen aning om vart jag befinner mej ^^ Sitter o kikar på film o pratar lite nu. Har vare på bio i kväll oxå. Gick direkt från stationen dit o såg "Brölloppsfotografen". Riktigt bra ! Synd bara att det va bara jag o syster som fattade alla skämten om all adessa överklass stockholmare. Resten av åskådarna va ju självklart Stockholmare själv och fattade inte riktigt vitsen med det hela.. Vilket gjorde det hel ännu roligare ! (;

Ne vi hörs ! Puss o Kram
2009-10-25
 15:55:44

"aldrig mera...

2dea813098dae725373f29c15684a59e.png

Kolla varifrån!

"aldrig mera ÄCKLIG" och "ÄCKLIG" är självbiografin av Constance Briscoe. Från fyra års ålder har hon dagligen misshandlats av sin mor. 1972 då hon var 12 år gammal lämnades hon ensam i mammans hus som själv flyttade med sin nya familj. Sen dess har hon jobbat för att kunna betala hyran som hennes mor kräver av henne för att förfarande bor i hennes hus. Vid 8 års ålder Fick hon en dröm om att kunna gå på ett universitet och en dag bli advokat. Idag är det hennes verklighet.

Så Fuck off hennes luder till morsa och alla andra som inte vet vad ett liv är värt ! Drömmar är till för att leva efter och constanace lyckades leva upp till sin !

Sjukt bra bok ! Ska lägga näsan i nummer två i raden nu. :) puss

2009-10-25
 12:39:21

In the city.

Snart kliver jag på tåget mot Stockholms stad o stannar där tilsl på tiosdag morgon. är lite nojjig över om jag kommer att hinna med tåget i tid dock. Tänk om tåget INTE har ställt om klockan ? Då kommer jag att missa det, o det suger ju i så fall..

Skriver en rad senare,
Puss o Kram

Ps. Sitter på tåget från kl 14.06 - 16.37. Ni vet vad jag har för nummer (; Ds.

2009-10-25
 02:31:54

lördag kväll

Och inte är detta vilken Lördag som helst inte, utan det är Olle o Erika o Emma o Hanna o Anna o Theos kväll ikväll ! :) Mjuk startade med Tacos o skitsnack och avslutade med en "Skräckis" My bloody valentine. En riktig B - film men ganska rolig, ni vet sånna dumma blondiner som alltid springer åt fel håll eller liknande. En sån film var det. Men men.

Efter detta blev det att agera chafför en sväng, trevlans :)

Nej nu ska jag sova lite. Ska upp tidigt i morgon o packa väskan o dra till Stockholm ! Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme i natt ! Nu kör vi på vinter tid igen..

God natt <3

2009-10-24
 16:31:47

coolt !

Måste bara berätta lite snabbt. De va en kurd som ringde o frågade om han fick köpa min bil ?! Det va ju lite kul, o lite creepie. Då måste han ha sett mej o min bil o typ tagit reg nr o grejer på den för att sen ta uppgifterna på mej genom dem för att kunna leta rätt på mitt nummer o kunna ringa mej. Typ som en stalker ! Han ringde i alla fall o frågade mej "Hej, du har en toyota corolla, right ? Jag vill köpa den, vad du vill ha för den ?" Och jag sa typ att "Ja men jag ska inte sälja den, har inga planer på att göra mej av med den o så.. ?" Och han svarade igen med att "Varför du inte sälja den ? jag betala bra, många pengar jag ger för den !"

Lite roligt så där, men sen. Vad är det för stolp skott som lägger ner tid o energi på att hitta mej o mitt nummer för att köpa min bil lixom ? En gammal skruttig Toyota Corolla -88. Skilnad på om det var en ny BMW känns det som..

Jaja, tänkte bara dela min upplevelse. Och skryta lite över att det faktist finns mäönniskor som gillar min bil ! (; Nu blir det mer magnus Betner.

Pöss

2009-10-24
 13:52:32

Up and go !

Nu har jag tage mina första steg till att göra någonting av den här dagen ! har varit på E center för att köpa sallad o tomaret till våran tacos ikväll. Blir mys hemma hos Olle med Erika + pojkvän, Jag o Olle + Flickvän :) De blir mys de !

Just nu sitter jag o väntar på panpizza som ligger i ugnen ! Min mamma har ingen micro så det får bli snabb mat i ugn idag (;

Vad ska ni hitta på idag ?

Puss o Kram

2009-10-24
 12:12:19

Mitt lilla stolpskott ^^

Läste en kompis blogg nyss och måste bara föra det vidare att hon är inte så smart alla gånger, men hon är väldigt rolig dock ^^

Dagen innan detta hade Eve o hennes pojkvän Jimmy hyrt en film som Eve nu skulle lämna tillbaka innan hon sprang vidare till bussen in till stan. Och i stressade situationer så kan det gå lite snett ibland..

Sekundrar efter att hon själv klivit på bussen så ringer Jimmy och säger:

Jimmy - Eve gå till affären och lämna filmen nu !
Eve - Det är lugnt älskling jag har redan gjort det.
Jimmy - Nej Eve, dom ringde nyss och det var ingen film i fodralet.

Mitt lilla stolp skott, men du är väldigt söt fast du är lite dum ^^

2009-10-24
 11:59:50

Har du sett min mamma ?

Min mamma är borta !! NÅN HAR SNOTT MIN MAMMA ! Ingen lapp, dörren är låst (Vilket betyder att hon inte är hemma) Vart är duuu ?! ;(

Jag får tacka o bocka för gårdagen, riktigt roligt det var ! Många nya männiksor som snabbt blev favoriter. Har inte allt för många ord kvar i mitt huvud dock så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men.. Sjukt kul i alla fall ! FLER INFLYTTNINGS FESTER TILL FOLKET !! (;

Jag har kommit på en roligt egenskap hos mej själv. Rolig, tragisk.. You name it. Jag har sjukt mycket kuddar i min säng. Och när det inte sover någon med mej i sängen som man kan slingra in sej i, så lägger jag ut mina kuddar i slingrar in mej i dem ? Somnade igår av att jag hade en kudde på ryggen som "Höll om mej" o vaknade i morse av att en kudde låg under mitt ben, i stället för någon annans ben ? Lite udda vana sådär..

Nu blir de frulle o film. Tjillevippen !

2009-10-23
 19:28:00

Nu, Inflyttnings fest !

Nu ska jag ta min påse med alkohol o stapla mej fram övergräs mattan i mina pumps o gå på inflyttings fest hos Tessan. Mycket roligt ^^

Saknar mina brudar dock, men en av dem är hemma i stan igen ! O i morgon blir det "tackokväll" hemma hos Olle o Emma med Erika o killen hennes. SAKNAR DEJ !! men vi ses i morgon Pum(a/orna). ^^

Tack o hej, Trevlig helg, Sup o svälj !
2009-10-23
 15:41:36

jag lever !

Haha ! Hörre gud, va så himla trött igår så att det känndes som att jag vandrade runt på denna jord född som Zombie !

Onsdags kvällen spenderades ju i Hudiksval på "Bockarna". Karin o jag satt i varsin stad och hade lika tråkit båda två så vi tok en spontan kväll o drog till Hudiksval ( 6 mil resa ) Eftersom vi körde båda två levde vi på redBull o dans den kvällen men hade riktigt roligt ! MEN ! Fördelen men alkohol mina vänner, det är att man inte känner smärtan efter att ha dansat i klackar en hel kväll ! Jag menar gud, hade jag kunnat hade jag plocklat av mej fötterna o laggt dem i en påse ! Sjukt ont..

Efter stängning så gick vi i alla fall för att leta mat, slutade med godis på Statoil ? Och efter detta tackade vi för oss och åka hemåt. karin mot Ljusdal o Jag hem till Söderhamn, var det meningen.. Träffade på en kompis som ajg inte sett på 6 månader o lovade att skujussa hem honom. Slutade med gaidad tur i Iggesund o sen var klockan plötsligt 7.00 på morgonen ! besluatde då att "Nej nu får du fanimej stanna tills det är ljust ute ! farligt att köra när man är trött o det är mörkt ute !" Och så blev det. Resten av morgonen så blev det att kika på tattueringar o prata ikapp oss. Skit kul att se dej grabben ! Riktigt länge sen sist. Blundade till lite vid 10 snåret i alla fall, vakanade upp 1,5 timme senare, drog i mej en RedBull o åkte hemmåt.

Slutade med 1,5 timmes sömn på 36 timmar. Så jag var smått döende igår..

Men nu blir det nya tag ! Inflyttningsfest i kväll, nu blir det kläder ! :)

2009-10-22
 08:10:26

All in eller ingenting alls !

Nu sitter jag o Robin på efter fest i ett litet hur i Iggesund o kika på Tattueringar o snacka skit ! Jag är fortfarande nykter o  Robin springer runt o städer så där lullig som han är :P Drar mer sen. Nu ska jag börja åka hem !
Puss
2009-10-21
 18:27:13

Spontan åk !

Haha ! Party Kaka slog mej en signal och sa att hon var lika utråkad som jag själv är för tillfället. På skämt sa jag "Ska vi ses i Bollnäs ? det är ju ungefär halv vägs ?" Och vips så ska vi åka på Tranan i Bollnäs eller Bockana i Huddik ! Haha !

Nu måste jag klä på mej, Ring om du rä i nån av dessa städer så ses vi :)
2009-10-21
 13:47:02

Ice Age



Sid måste ju seriöst vara skönaste snubben på Jorden ?
I Love him !

2009-10-21
 12:18:53

Bröst förstorning ?

Jag kan tänka mej den smärta som detta utförande måste bidra med ?! Just nu så sitter jag o gråter över att jag har en sån satans träningsverk i mina vader ! Afrikanska dansen som jag vaer på i måndags börjar göra sig påmind. Skulle resa mig i från sängen i morse och höll nästan på att ramla ihop, så ont har jag ! Det känns ungefär som om man har skärt upp dem med en trubbig kniv. Dragit ut skinnen riktigt ordentligt och knölat in en fotboll där o sytt igen. Ungefär som en bröst förstorning, fast på vaderna.. ONT !

Har fortfarande min Favvo låt in programerad i huvet. Goo Goo Dolls - Slide. Såå underbar, Mums !
2009-10-21
 00:23:13

Orgasm !



Jag lovar ! Skulle någon komma fram till mej med en gitarr och spela o sjunga den här för mej, då skulle jag gifta mej med denna någon om det så var en kossa ! Måste vara en av de vakraste låtar som finns i denna värld !

Goo Goo Dolls - Slide

Could you whisper in my ear
The things you wanna feel
I'll give you anything
To feel it comin'

Do you wake up on your own
And wonder where you are
You live with all your faults

I wanna wake up where you are
I won't say anything at all
So why don't you slide

Yeah we're gonna let it, slide

Don't you love the life you killed
The priest is on the phone
Your father hit the wall
Your ma disowned you

Don't suppose I'll ever know
What it means to be a man
Something I can't change
I'll live around it

I wanna wake up where you are
I won't say anything at all
So why don't you slide

And I'll do anything you ever
Dreamed to be complete
Little pieces of the nothing that fall
May put your arms around me
What you feel is what you are
And what you are is beautiful
May do you wanna get married
Or run away


And I'll do anything you ever
Dreamed to be complete
Little pieces of the nothing that fall
May put your arms around me
What you feel is what you are
And what you are is beautiful
May do you wanna get married
Or run away

I wanna wake up where you are
I won't say anything at all
So why don't you slide

Nu ska jag somna in o drömma mej bort i denna underbara låt !
God natt <3

2009-10-20
 23:29:16

Black out ?

Jag hade ett perfekt änme att skriva om men.. det försvan ? Som en snigel som kryper in i sitt skal har det bestämt sig för att stanna där. Antar att det jag tänkte berätta får vänta tills en annan gång.. ? Fast nu blir jag själv sjukt nyfiken, skit oxå !

Jaja, har som sagt spenderat förmiddagen, eller ja "innan middags tiden", i skogen omkring virrandes med min kära mamma i jakt efter svamp. Och svamp det hittade vi ! Det var värre att hitta igen bilen ! Ni ser, vi gick efter ett sånt där alldeles förträffligt bra eljusspår som skulle vara 5 km långt. Perfekt tänkte vi ! Av bekanta hade vi hört att "Följ bara lamporna ! 5 kilometers slingan ska vara den ända slingan med belysning". Och det lät ju väldigt lämpligt.. Frågan är hur gärna de människorna ville se oss igen.. Ni ser, när skyltarna visade att till höger ska slingan på 5 km fortsätta, där fanns ingen väg ? I stället så fanns det TRE olika vägar att välja som gick till vänster ?! Väldigt logist. Hittade i alla fall igen bilen till slut. Tjii fick du som ville virra bort oss i skogen ! (;

Och ja, Efter "middags tiden" har min kväll bestått av ett Vänner maraton. Börjar lite mjukt med Säsong 1 och går sen vidare på Säsong 2, och sen Säsong 3.. Ni fattar. inte allt på en gång självklart ! Det skulle ta en livs tid, men en lagom dos av Vänner gör kvällen lyckad !

Ooh ! När jag stod där ute i skogen och letade efter mina svampar så ringde Pernilla i från Skalet, min nye resturang chef ! Hon lät super trevlig och enligt rykte så är hon en riktig klippa ! Kommer att bli en toppen säsong i år. Längar upp till Forumet nu, men lite tur så kommer jag att få börja jobba redan 1 vecka in i december. Det vore kanon ! Läääängtar !!

Puss o Kram

2009-10-20
 16:34:07

Hemkommen från skogen

Herre gud vilket villvarv av stigar ! Berättar mer senare, nu ska jag snyg kika på Andra Avenyn ^^

2009-10-20
 12:17:57

SVAMP !

Nu ska jag o mamma åka ut i stora skogen o plocka oss lite svamp ^^ Tar kameran med så vi får se om det kommer upp en bild eller två senare (;

Puss o Kram
2009-10-19
 23:18:01

Mobilblogg -...

4206440c6ce4c18d34c4ebec89c9a5b6.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg - nu bäddar jag ner mej i sängen med min bästa vän i en nalles skepnad. Det är den här lurviga figuren som påminner mej om erika nere i skåne varje dag, istället för att krama på henne kan jag kramas med den ^^
så nu bäddar vi ner och till vänner säsong 1 ;) god natt !

2009-10-19
 22:49:28

Skaka Rumpa !

Afrikansk dans måste vara bland det roligaste man kan göra i motionsväg ? Fyll ett rum med allt mellan 16 åringar till 60+'are, Plocka dit en Afrikan med glimten i ögat, en Jäulusisk tackt och ett gäng med trummor ! Och sen är festen igång ! Så jääävla roligt, om det finns möjlighet till detta i din stad så måste, och då menar jag MÅSTE, du värkligen prova på denna rytmiska dans ! Jag har beskrivigt det förr som en flock brunstiga shimpanser som slåss om en banan, och det är värkligen ordet på detta. Hur konstigt det än låter (; Synd bara att dagens omgång bidrog med blod socker fall för min del, men en bit choklad på det så !

Nu ska jag bädda ner mej i sängen o kika på Mean girls. Lyckades ju somna sist..
Får se om det blir ett "Nattinatt" inlägg senare, trooligen !

Puss så länge !

2009-10-19
 17:42:40

Skit bra Hemma knep !

Värdens bästa o lättaste sak !

Ni vet när naglarna har hamnat i en svacka och blivit lite sådär gul aktiga o tråkig ?
Svaret på detta mina vänner är Tandkräm o en nagelborste !
Hur enkelt som helst och funkar jätte bra !
Provade nyss och det funkar kanon, bra Hus-Mors-Knep som jag ska lägga på minnet (;

2009-10-19
 16:25:44

Shit !

Ååh vad jag är party sugen nu ! Nu vill jag ha Haloween och maskerad ! Va in på Barnenshus en sväng idag men och kollade ut utbudet. Klar förbättring gemfört med i fjol, det gillar vi (;

Blir lite mjuk start i helgen hos Tessan. Inflyttningsfest på andra sidan gräsmattan ! Haha ! Sjuukt lämpligt !
Pussinuss

2009-10-19
 15:17:25

Ny käär !

Ååh ! Jag är käär, IGEN !! Den här gången i snyggingen Naomi Capells parfym "With Kisses". Heelt underbar. Hittade ett helt bord med massor av goda parfymer på REA. I love a sale (; Så en nu parfym för 199:-, som hittat.

with kisses

Åkte in till stan för att hämta ut mina biljetter till Stockholm. Och när man ändå är inne måste man ju ta en repa på stan ^^ Slutade med parfym, några fräsha ögonskuggor o nya penslar ! Hihi*

Ikväll blir det Afrikansk dans med mamma o Boel. Riktiga Afrikaner som ska spela ikväll, men trummor o allt ! Blir skilnad det gemfört med en CD skiva. Så i kväll blir det att skaka rumpa !

2009-10-19
 00:46:25

Åååh !

ÄNTLIGEN ! Har längtat efter min favroit så länge ! Nu jeflar blir det Meangirls för hela slanten !

2009-10-19
 00:31:06

Mitt liv i en låda..

.. Nu är jag förslyttad igen. Den här gången hem till min lilla mamma i Söderala. Ska väll försöööka att hålla mej här ett tag, men kommer att bryta det redan på söndag med att fly ner till Stockholm en sväng till syster för att införskaffa mej lite vinter kläder OCH, inte att förglömma, årets Halloween klädsel ! Förslag nån ? Skönt att komma iväg en sväng igen.

På fredag kommer min favorit älsklings flicka till skåning hem på besök över helgen ! Fan har inte sett dej på.. två månader drygt ?! Då blir det kramkalas igen ! Fan vad jag saknar dej, Allt för länge sen sist. Men jag har en kompis i min säng som påminner mej om dej varje dag, sjukt söt han är med. Lika söt som dej ^^ För att det inte ska bli någa komplikationer eller akut ringningar från t.ex Eve så är det en nalle vi snackar om ! Inget annat ! (;

nej nu blir det en film o lite sömn för min del.
John Blund är min i kväll Bitches ! hands of ! (;
Jag tror att jag ska gifta mej med den där John Blund, jävligt skön snubbe !

2009-10-18
 11:50:58

God morgon !

Sovit gott ? Själv vaknade jag nyss upp ifrån en dröm fylld med hårdbröd ! Underligt ? Och med det måste man väll säga att frukosten väntar. Äggröra o scons kanske ? Eller en hårdbrödsmacka (;

Blir nog att åka o hämta ut Stockholms biljetterna idag, annars vet jag int evad som hända skall. Middag med Olle maby ? Föresten.. Stora tvättdagen idag.. Bäst jag börjar. Pust*

Hörs darling ! (;

2009-10-18
 01:38:16

Klaart o Betaalt (;

Nu är resan bokad. NO SHIT ! Anna gör en resa genom Sverige igen !
Söndag 25 Okt - Tisdag 27 okt, Stockholm med seriöös shooping (;

Me like it


2009-10-18
 01:15:58

Go Foki !

Grattis tjejen ! Starkt jobbat att kamma hem trofeer för Årets blogg, Årets nykomling OCH Årets Orginella eller vad det nu va.. Rätt tjeje givk hem med trofeerna i år, det gillar vi (;

Är nybliven hemkommen igen från Tessan. Även Johanna, Sara o Elias var där. Har suttit och ljugit om ditten o datten, kollat på Kenny starfighter (?) och spelat Familje Geni. VILKET JÄVLA SKIT SPEL ! Kände mej som en invalid när jag satt där och kunde svartet på två, kanske tre, frågor utav 4378 st ! Lyckades i alla fall kamma in mitt första, och ända, poäng på frågan "Vilket år inträffade kriget mot Pearl Harbor ?" (Nått liknade i alla fall..) Och det mina vänner ! Det kunde till och med jag. Hihi* 1941 var året och YES !, en gul plutt var min att sätta på min pinne ! Jävla skit spel.. Men trotts våra förluster, vi va trotts allt alla förlorare.. (Spelade aldrig klart) .. så hade vi en mysig kväll.

Fundrer även på att dra mej ner mot Stockholm till veckan, eller veckan efter nästa vecka blir det.. Någon som ska ner som amn kan få samåka med ? (;  Söndag någon gång ? Give me a call !

Nej nu blir det film o sängen ! I sängen sitter jag redan visserligen men nu drar vi täcket över huvet jag o Jhon Blund (; Nattinatt ! <3



2009-10-17
 17:59:09

Tessis ^^

Nu bär det av till Tessis för att kika på nya lägenheten o kramas lite !
Hörs !

2009-10-17
 16:24:26

Nya tag.

Riktig slödag idag. Dax att rycka upp sig nu kanske ?
Steg ett. Tvätta bort grådagens smink..

Senare blir det ett besök hos Tessan. Måste ju se hur hon trivs på min hemma plan (;

2009-10-17
 10:23:37

Guppisar.blogg.se ?

Humm ? Har fått mycket klagomål över att min bloggadress är så långt, kanske dax att byta ?

Guppisar.blogg.se
Bondtös.blogg.se
amja.blogg.se ( Anna Maria Josefine Andersson )

Tåls att fundera över..

2009-10-17
 10:03:49

RIING RIING !!

..Nån har nått imot mej idag. Först ringer klockan 8.30, Suck* Stänga av o somna om. Sen är det nårr riks mongo som vill prata i telefon kl. 9.30 på morgonen ?! HALLÅ JAG SOOOVER !! Men nu är jag vaken så nu får ni gärna ringa. Gääääsp*

Ha en trevlig dag !

2009-10-17
 01:31:28

Trevlig upptäkt !

Var in på Swedbank o kikade hur det ligger till med ekomomin från min sida. Fick mej en trevlig översakning och såg att lönen har smugit sej in, det betyder shopping o eventuell stockholms resa ? Tåls att fundera över ^^

Nån som har förslag på Haloween klädsel för i år ? Blir maskerad för hela slanten o nu måste det knåpas för att hitta den BÄSTA dressen (;

Tillbaka till Google.se, Räddaren i nöden vissa gånger (;

2009-10-17
 01:05:07

Luriga jävel.

Uffa* Vet inte hur många gånger han har lyckats sätta skräck i mej nu ! Obemärkt tar han sig fram, smyger sig tätt intill en utan att märkas. Och sen ! Helst plötsligt från ingenstans attakerar han ! Han brottas, och har gör allt i sin makt för att hålla sej kvar på mitt huvud. Brottar sig in i håret och håller i sig ! Flugjävel, Gå och dö.


2009-10-17
 00:37:41

HUR KAN DOM GÖRA SÅ ?!!

VAD ÄR DET FÖR SKIT SÄTT ATT AVSLUTA EN FILM PÅ ?! Stort MINUS poänt till Stieg Larsson ! I övrigt så var filmen skit bra, har redan bokat en date med Biografen igen nångång kring den 27 November då den tredje filmen i dramat kommer till stan. Snackar om Stieg Larsson's filmer "Män som harat kvinnor" o "Flickan som lekte med elden"  för er som inte hängde med på det.

Va på Tönnebro och gästspelade idag igen. Möttes av Christian o Anders som i kör ropade "Tjena lill Fia, är lilla syster här igen !". Och vist fan är det så. Till o med vaktmästaren Pelle kom och sa "Du kunde inte hålla dej borta längre du med !". Morr* Hade en bra dag i alla fall, förutom busslassen med ungar som kom o käkade burgare. Hatar burgare. hatar barn som älskar burgare.

Efter jobbet blev det en snabb duschning o sen bio som sagt. Mys. Synd bara att Söderhamn inte är staden där det händer. Inte änns där NÅTT händer !

Nu blir det som vanligt då jag säger att "nu ska jag sova ! God natt !"
Men det vet vi ju allihopa att det bara är Bull shit. Hörs om en stund (;

2009-10-16
 00:17:12

Sussi suss

Nu Sussar vi. God natt !
Jobb i morgon 10.30 - 19.00, Tönnebro. Sen Bio, Yeeah !




Mitt hår är så långt så att jag kan sätta upp det i en toffs ! Hihi*
2009-10-15
 23:39:53

Livs glöd

Vissa saker får en värkligen till att lysa igen och värkligen uppskatta allt somman har omkring sig. Kikade runt på mina vänners Bloggar nyss och hittade detta,

"Måste ju säga att det är få vänner som man lyckas hålla kontakten med även om man vill, jag och Anna lyckas bra trots allt avstånd och jag vet att hon alltid finns där för mig, vad som än händer och vad jag än ställer till med så finns hon där bakom mig och puttar mig framåt med sin hand på mitt hjärta! och det är något jag beundrar henne för och uppskattar något fruktansvärt! Du är guld i mina ögon nos <3"
www.josefiinelarsson.blogg.se


Det värmer flickan min och jag är glad att vara till hjälp <3

Det värsta som finns är att ha sina nära och kära flera mil ifrån sig ! Eve o Jossan bor i Östersund, ca 40 mil ifrån Söderhamn. Tias befinner sig i Funäs, 34 mil ifrån mig. Erika nere i Malmö, troor att det rör sig om 80 - 90 mil ?! Och detta mina vänner är mina bästaste vänner på hela jorden ! Är detta männskligt att vara så långt ifrån varandra ?! Ne..

Uffa, nu blev det jobbigt.. Ni vet vad ni betyder. Fast att telefonen inte alltid används så flitigt som den borde så vet ni att nu bor i den säkraste platsen i mitt hjärta ! Never forget.

God natt på er.
Puss





2009-10-10
 12:10:23

Flash back.

Tittade igenom kameran nu. Träffade tydligen ganska mycket folk igår ! Har massor av bilder mej mej och massa folk som jag inte riktigt har koll på att jag träffade ? Men det va ju kul ! :) Anki bland annat, Sara Blom. Connis, Hanna o Matilda. Sen fans en bild på ett rikspucko som vi inte vet vem det är ? Såg ut att vara en rolig kväll i alla fall, Haha !

Vaknade i alla fall upp i morse av att en extremt hårig man strök sig mot mitt ben. En regält stadig kille på 6,4 kg. Sigge. Min trogne säng kamrat o katt. Hihi

Mår fortarande som en apa. Bajs på det.

2009-10-10
 10:52:51

Fy fan för alkohol !

Kan inte säga att jag är helt 100% idag.. Tror jag är full fortfarande, allting snurrar och ser lustigt ut ^^ Utgången igår var lyckad ! Slutade med att syster o jag stod i köket och tillagade äggröra ? Måste säga att vi tappade det någonstans halvägs in på kvällen. All in eller inget alls va det väll ? (;

Har lovat att skjussa mamma o Erik till bollnäs ikväll så för er som vill så är det pay back time på mej ikväll, kommer att hålla mej nykter ikväll och jag kommer att gilla det ! Hihi*

Jag har mått bättre, jag lovar..

2009-10-09
 21:47:40

Byt om och kom och hämta mej på stationen vid 22.30 !

.. Okej, blev vist utgång med syster i kväll :) Ringde strax efter 20.00. "Ta på dej nått snyggt och kom o hämta mej i stan så drar vi ut till vågbro på fest sen !" Se där.

Så nu ska jag fixa sista innan jag drar,
hörs i morgon ! :)

2009-10-09
 17:54:16

Sunshine !

Coolt att se vad man kan göra med lite solsken ! Hihi*



Synd bara att bildkvaliten suger.. Morr*

Nu blir det mat !
Undrar om det ska bli chips o Idol ikväll ? Tåls att tänkas på.

2009-10-09
 17:11:01

Du är väll van vid att få massa konstiga saker i munnen..

26 november ( ? ) är det sagt att jag sak få mina nya tänder ! Troligen så är det säker bara ytterligare en koll för att kolla så att det passar mm. Men innan Skalet så ska det vara klart ! Jiiipidoo ! För er som inte vet så har mina föräldrar gett mej extremt bra/dåliga mjölktänder. Dom sitter som satan men när jag väl tappar dem så har jag inget anlag till att få nya. Därför har de nu dragit ut två tänder i underkäken för att sätta dit två nya "låssas tänder" som ska sitta där resten av livet i stället. Tack för de och tack för att jag inte själv får betala för det. Fakturorna för detta kalas går i stället direkt in till landstinget så betalar dom ^^ Annars hade jag fått punta ut med ca. 75000 kr och då vette fan om det inte är bättre att vara tandlös ? (;

Så den här dagen har spenderats inne hos Dr. Jon Larsson med munnen full i dregel o skruvar o gips o vax o fan vet allt ! Men han sa att "Du är väll van vid att få massa konstiga saker i munnen vid det här laget !" Och ja, vist är det väll så.. I TANDLÄKAR SYFTE !!.. Men undrar jag om han förstod vad han igentligen sa ? Ganska kul i alla fall. Tur att jag hade en stor lerklump i munnen så att jag inte kunde skratta åt stackarn, HAHA !

Fan vad jag börjar bli långhårig ! Har lite ångest över om jag ska klippa mej eller spara ut det igen ? När jag har frågat andra så säger dom att jag ska ha kort.. Men jag är fan sugen på långt igen alltså ! Är det så tokigt igentligen ? Långt slingat, lite lugg, sådär busruffsigt ? Tror de skulle bli sjukt snyggat jag ! Blir nog att satsa på de ändå. Är snyggt med långt hår under alla mössor i vinter (;

Puss o Kram

2009-10-09
 00:02:00

BLI EN HJÄLTE IDAG !



http://www.rosahjaltar.se/blienhjalte

2009-10-08
 19:20:46

Funkar det ? Ser du videon ?



Så jävla gryma killar ! :P
2009-10-08
 18:36:24

Naken genom stan..

.. känns det att stå i min dusch just nu ! Det är så här va att i det här huset har vi ved eldning, och under tiden då pappa är på jobbet så blir huset kallt och allt varmvatten som finns ( FANNS!! ) försvinner ut i husets element och kvar till mej blir det ca. ett deceliter mått kvar med varmvatten. Jätte skönt när man ska tvätta håret.. Morr*  Tacka vet jag gratis vatten i lägenheter med non stop varmvatten ! Det är grejjer de.

Åkte som sagt in till Bollnäs en sväng idag för att kika efter en jacka inför vintern. Blev ingety köp idag men kanske senare i veckan ? Får se. Hittade en brun sån lång fluffig jacka. En sån som eskimoerna borde ha ! Jätte varm o jätte mysig ! Perfekt till Fjällvärdens minusgrader. HIttade även en skidjacka. En vit jacka med rosa o grått mönster på, riktigt snygg från Inter sport. Men hittade inga passande byxor till så vi får se. Kostade inte farligt mycket någon av dem så det tåls att tänkas på.

Nu blir det film mys !

Nån som vill crousa lite på lördag ? Har lovat mamma att vara chafför till o från.
Skulle vara kul med sällskap där i mellan ^^


VILL ATT MIN EVE O MIN TIAS SKA KOMMA HEM !!
Ovant att inte prata med dem varje dag.. ;(

2009-10-08
 13:24:07

ROUD TRIPP !!

Nu far jag iväg till stora staden Bollnäs för att kika på en vinter jacka ! Ska föra över lite cash bara så jag inte blir stående där med lång näsa då mitt kort inte går att dra.. Önska mej lycka till så hörs vi !

Puss o Kram

Tänker fortfarande på de där minnena, och det får mej fortfarande att le.
Good ore bad ? Det återstår att se.

2009-10-08
 00:59:47

Argalappen.se

Argalappen.se måste vara en av de bästa bloggarna som finns ! Helt sjukt hur folk beter sig, haha !

Nu blir det natttintii, hörs !

2009-10-07
 23:37:23

Vinterkläder ?

Okej som sagt så sitter jag o kikar runt på nätet efter nya "Vill Ha" föremål och just nu lekar jag efter nya vinterkläder, alltså jacka o täckisar. Bra ide på vart man kan hitta det på nätet ? Junkyard o zoovillage har ju bara kläder för killarna i den här världen men jag vill faktist med ha snygga vinter kläder !

Tips nån ?

2009-10-07
 23:21:38

Total BLÅST !

.. Faan vad det blåser ute :S Snart lyfter taket !
Själv ligger jag inn eoch drömmer mej bort till shoppingens egna lilla värld, önskar ibland att jag va rik och kunde köpa ALLT som jag pekade på ! Om så bara för en dag ! Fan vad kul de skulle vara.. Har hittat någna nya favoriter i alla fall.

Alla dessa från Scorett.

                                               

2009-10-07
 22:26:21

testar ;)...

5f37463c90a5f0dde5a38b145cf41de4.png

Kolla varifrån!

testar ;)

2009-10-07
 17:35:00

Snabb titt

Här är några av bilderna som har tagits över helgen :)


Va på rundtur och hittade oss en björn !!


För att lugna nerverna belv det sen slingning av mitt hår..


.. Så här slutade det. Rätt bra faktist !


Jag o Jossan på roudtripp
2009-10-07
 16:31:03

Naked pillowfight !

.. Eller ? Somnade igår kväll med 1 kudde under mitt huvud. En kudde och ett täcke. That's it ! Men när jag vaknade igen, hade jag två kuddar under huvet, två kuddar över mig och en kudde på golvet under mig ?! Hanna vet ingenting om att hon har kastat dem på mej i natt och jag vet int eom att jag har hämtat dem.. Sleepwalker eller pillowfight ? Haha ! Lite roligt att vakana till i alla fall ^^

Nu är jag hem kommer från mitt kära vinterland igen, började snöa igår så det var alldeles vitt utanför när vi vaknade i morse ! Mys. Får tack Hannis för sovplatsen o Tommy för sällskapet, Har saknar er mysisar <3

Nu ska jag ner o leta rätt på min pappa, hörse att bilen kom hem men det var ingen pappa som klev in ? Blir bilder o skvaller i kväll !

Pussis

Okej, en låt går igång o jag ler. Ett minne kommer tillbaka o jag ler. Ett datum kommer upp o jag ler ännu mer. Ett namn kommer upp o jag kan le i timmar ? Trodde jag hade glömt dej men ikke.. Daks att göra nått åt de här nu, allt eller inget. Så får vi se hur de slutar ^^
2009-10-06
 21:03:03

My jobb is done !

.. För sen här gången :) Har haft en riktigt bra jobb helg. Lättsamt folk och lyckad mat. Synd bara att dom åt som grisar så det blev liiite knåpert på mat vissa dagar.. Men det fixade vi lätt till så att allt räckte ! För så kung är jag o Jossan, Haha !

Har som sagt jobbat i Idre i helgen, Fy fan vad fint det är där uppe ! Blir lätt en säsong där nästa vinter ! Det är för det första vääärdens utsikt över hela jävla fjället ! Skit mysiga och as fina stugor i alla möjliga former o färger. Hotellet är jätte fräsht och resturangen rena drömmen ! Och på det finns det flera olika små "fjäll resturanger" ute i backarna lite här och var :) HUR UNDERBART SOM HELST ! Garanterat en ansökan som åker av dit till nästa säsong, Lätt !

Sitter hemma i mitt underbara Hede nu och ska tillbringa natten här hemma hos Hanna. Kände inte för att sätta mej i bilen och fara 30 mil hem till Söderhamn igen.. Kändes små segt. Kommer sammanlagt att ha tillbringat 90 - 100 mil i bilen under denna resa så det kändes som att en dags vila kan jag kosta på mej (; Men får ju i alla fall betalt för alla milen så det gjorde inte så mycket. Här i Hede har jag vare o lekt o hälsat på massor av efterlängtade människor ! Va och fika nere hos Johanna o Kajsa med bulle o saft. Sen till Boffen för att kramas o sen till Tommy för att få underhållning medans Hanna va ute o Gick ^^ Jag va trött och orkade inte gå med..  Pussar o Kramar är liksom det som gäller när man väl är här nu för tiden (; Hihi*

Matteletias o Evepeve är ju utomlands dom små svkarna, lämna mej hemma i kalla sverige på det viset (; Fick i alla fall mess från Tias igår och det värkar vara helt okej i kroatsien "Låg säsongen är toppen och all aär fula, kan det bli bättre ?" Glad att du tänker på oss hemma i kalla sverige.. Morr*

Nu blir det Andra avenyn ! Bloggar igen i morgon när jag är hemma. Då blir det bilder. Jag är nämligen blond igen ! Haha ! Blev fint den här gången dock ^^

Puss o Kram !

2009-10-01
 14:21:14

Under bara Hede !

- Back in bissnes ! Tillbaka till Hede ännu en gång och hälsar på. Så skönt att vara här ! Blev kram kalas med Tommy när jag kom, Mys <3 Sitter nere i datasalen nu med nya ettorna. Datakunskap, just nu sitter dom och prata om vart dom ska spara sina dokument ? Länge sen vi gick igenom allt detta ! :P haha ! Små barn ^^

Får se om det blir en till update senare hemam hos Hannis, annars hörs vi på Tisdag ! 
Puss o Kram  
2009-10-01
 08:07:51

Någon vaken ?

God morgon ! Typist att när man för en gångs skull ska upp och åka direkt när man vaknar.. Då vaknar man vad 06.20 ?! Inte har jag lyckats somna om än heller och nu känns det som att nu är det daks att kliva upp i så fall så, GOD MORGON VÄRDEN !



Händer det något roligt idag för er ?

Ne upp o packa och åka kanske ? kommer upp till Hede tidigt visserligen men en fika med Ann Marie är alltid trevligt (;

2009-10-01
 00:03:14

"To bring-list"

Okej i morogn bär det av til Idre fjäll. Jag, Jossan 20 Sporttöntar och deras tränare. What to bring ? Kortleken är given. Och stickningen så klart ^^ Håller på med en jätte gosig löskrage för tillfället. Började igår och har snart gjort slut på 130 meter garn. Men jag börjar inse att det inte räcker så långt, och att de tre nystanen jag köpte till kragen inte kommer att räcka.. det suger. Men i alla fall, What to bring.

* Mysisarna. Brallerna o sockerna är given !
* Mössan självklart !
* Stickning.
* Undies
* Jeans att åka i + Uggsen (;
*
GinaTrico tröjan.
* Brottisar.
* Plattisen + sminket.. Kommer troligen inte att användas men vad faan ! 
* Kameran !! + alla tillbehör
* Teleladdare.

Ja det löser sig nog. Nu ska jag ställa klockan och knäppa igång en film :)
God natt folket ! Hörs på tisdag !