2009-04-28
 10:44:03

and here we are again..

Sitter ännu en gång i Sveg och har hål timme, har inte gjort någon nytta än så länge den här dagen.. Uffa*

L
ovade ju att jag skulle dra detaljer om helgen idag.. Går sådäär va. POrkade inte det nu :) Men jag kan ju lova att vi kläckte en del bra komentarer i söndags i Hamra. Ett litet smakprov sådär när vi hittade Kaka ENSAM på toaletten "Schh ! Skynda er in, det är jätte många människor här!" Haha ! Eller Emils pappas komentar dagen efter då han hittat en stövel och en pumps i hallen ( Kaka tog en av varje och satt på fötterna ) "Vad fan har du drage med dej för brud hem inatt ?!" HAHA ! Höga förväntningar på sin son hör jag. Hade en sjukt roligt helg i alla fall, lite öm i bak huve bara efter att Ludde hoppade på mej och brottade ner mej på asfalten ! Jävla pucko ^^

Grillade lite igår med. Kaka och Oskar kom och hälsade på oss så då blev det grillning och bowling på Husky. Maten var god och bowlingen gick åt h*lvete ! Skit spel..

Har även sagt Hej då till skalet personalen för säsongen.. Kommer att sakna er ! Men hoppas på en lite kul säsong nästa vinter då jag oxå ska vara med och leka varje dag ! LÄNGTAR SOM ETT AS !!

Pöss o Kram
2009-04-26
 19:33:43

Vilken jäävla helg !

inne på dag 4 med festandet nu. Torsdag, forum. Fredag, Norran. Lördag, Veras o Eriksgården i Funäs. Söndag, Sommarfesten i Hamra.  
Drar detaljer i morgon,  nu ska vi vina (;

Karin, Evelajna och Anna på G i Funäsdalen / Völlan / Hamra, med inslag av Emil o Oskar.
// Pöss o Kram

Saknar dej <3
2009-04-17
 22:48:11

GE MEJ EN FLYTVÄST INNAN JAG DRUNKNAR !!

HAHA ! Turen har inte varigt på min sida idag !

Erika Svensson, en lustig figur, ringde till mej igår och sa att "Gumman, följer du med in på Quiz i kväll på JH ?" "Självklart ! " Tyckte jag och åkte in sådär vid tio snåret. . Då även Erika, Maddsen och Danne kom invinglandes med någon cider för mycket i kroppen :P Haha ! Visst tyckte jag då dra vi igång och beställer drinkar så att jag oxå kommer ikapp ( Som var nykter för stunden ). Beställde drinkar, fick dock förklara för bartenderna huir drinken skulle göras.. Beställde Shotar. Drack. Väntade på Quizen som skulle börja snart. Erika försvan. Erika kom tillbaka. Quizen började. Erika försvan. Erika Spydde. Erika åkte hem.. :P Själv satt jag och Danne kvar, som jag i övrigt aldrig träffat förr.. Och gjorde vårt bästa i att lösa Quizen. Gav dock upp efter 4'de frågan och drack Öl och snackade i stället !

Nu fick jag inte tid att skriva mer,
Nu ska jag snacka minnen med Johan i stället :)
Men på återseende !
PössPöss

I MORGON ÅKER JAG TILLBAKA TILL MITT UNDERBARA HEDE !! <3
2009-04-14
 11:01:13

Afrikansk dans

Tänk er en flock brunstiga shimpanser som slåss om en banan, och den som syns mest får bananen ?
 - Helt fuckt up, men sjuuuk kul !
var iväg på detta med mamma och Carina igår, mycket roligt.  Måste nog säga att det var mellan oss tre fighten om bananen var som vildast. HAHA !

Nu ska jag sy balklänning med syster !
Önska oss lycka till !

Pöss o Kram.
SAKNAR HEDE !!
2009-04-10
 14:38:13

Långfredag

Dagen lever upp till sitt namn.. Fy fan.. Vaknade av den ställda väckar klockan kl. 07.00 i morse. Lever fortfarande kvar i att det är skola att kliva upp till och har därför inte stängt av alarmet, Plus poäng till mej !  Efter frukosen tänkte jag att "ja, den här dagen kan man ju slösa bort inne i stan med att kika på alla nya kläder !" Pytsan på den, Långfredag är ju inte som alla andra Fredagar utan den här fredagen är en söndag.. Så alla affärer som jag skulle kika i var ju stängda.. Fick gå på Hemköp i stället och köpa tröstgodis för att sedan åka hem igen.

Ikväll blir det Påsk käk hemma hos Papi och Eva, - Uffa* Redan less på Påsk mat. Håller med Evelajna, Påsk och Jul mat är överskattat. PUNKT.

Prövade ut möstret till min Balklänning igår öxå, kommer att bli skit fint ! Ska försöka att göra så mycket som möjligt på den nu så att den är klar till den 16 Maj då jag åker hem igen.. Tack för hjälpen Syster <3

Nu ska jag äta Koost macka ! Mumma* ( Fördel med påsken )

Puss och Karm,
Skum banan !
2009-04-09
 14:09:00

Jobb intervju, vuxen poäng (;

Killevippen !
Idag har jag varigt på min första livs levande jobb intervju ( Vuxen Poäng ). Gick bra och ska få ett svar innom tre veckor. Vaknade upp i morse efter gårdagens travaller på tranan med min egna aldeles speciella party pingla, Erika, duschade, kädde på mej och åkte ut till Albertina och sökte jobb. Bra dag.

Nu är man hemkommer i Söderhamn igen för dom som inte vet om det, kom hem igår och är hemma till söndag nästa vecka. Jihoo !

Har även klippt mej och färgat håret. Kom hem igår och fick ett ryck. Fick dock färga håret på mej själv, gick såå däär.. Började med att hälla färg över hela min kind ^^ fick bort det dock.. Sen for jag runt och skvätte färg, kladdade ner hela mej, handfatet och handduks skåpet ! - Bra jobbat Anna !
Blev bra i alla fall.. ^^

Puss o Kram