2008-11-28
 07:19:38

Hemfärd <3

I dag ska jag hem till älskade Söderhamn ! I kväll bär det av hem till pappa med mys där och sen i morgon så blir det Julbord med Pappa, Fia och Eva. Mumma !

Har Nationella Provet i dag, muntligt i Svenska.. har dock ingen aning om vad jag ska prata om så önska mej lycka till..

Känndes inte som att jag var så grymt poetisk just nu så det får bli att sätta punkt här.

Puss o Kram
På återseende !



Jag Älskar dej Pappa <3
2008-11-25
 08:58:12

Plupp*

Go' dag gott folk !
Just nu sitter jag i S*r Sveg och har svenska, ska skriva det där jäfla Pm'et för Nationella provet på fredag. Mycket segt måste jag säga..

För övrigt så var vi och spelade bowling igår, Jag Tias Eve Jimmy Emil Andreas och Johan. Vi tjejer stog på prispallen innan det var klart, som planerat förstås (; Grabbarna hade ju inte en chans emot oss Hihi* Träffade även på styrkan i från Skalet, mycket roligt ! Träffade bland annat på Skinkan som var kanoners som vanligt, slutade med ett glas Rosévin och några snudriga meningar i från honom.. Haha !

Nu ska jag vara duktig och göra någon nytta.

Puss och Hej !
På återseende.


Sluta vara sån, du förvirrar mej när du är sån.. Morr*
2008-11-24
 12:27:10

ÅNGEST !

Norran i helgen, Peder Person var där och spelade så vi vart ju tvungen och gå ner och tralla lite vi med. Jag, Eve, Jossan Tias, Tommy, Boffen och en massa mer folk satt där nere och myste hela kvällen. Drack lite öl och pratade massa strunt, precis så som en lördags kväll ska vara ^^ Synd bara att kvällen slutade som den gjorde, snön kom, mycket snö. Och då måste man ju lekas och busas lite, Jag, Tommy, Tias, Eve och Fredde började leka i snön.. Synd bara att det hela slutade med att jag knäade Tias i ögat :S Så jag var den första som gav Tias ett blåöga, Ångest för det dock.. Hihi* Får sympati bjudas på mat till veckan i stället.. 

Saknas min Pappa !! Tänkte på man på Norran i helgen och tyckte att han skulle komma och hälsa på mej då.. men jag ska hem och leka med han till helgen ! Yeahy ! 

Plupp och på återseende (;

 
2008-11-24
 12:10:12

Livet leker ;D

Coolt, tanken slog mej att jag borde skaffa mej en blogg idag men tydligen så hade jag redan en.. Det var lite roligt. Hihi*

Just nu så sitter jag nere i datasalen på Wemer och ska försök fixa den där jävla drinklistan, har fått i uppgift att skriva in drinklista där rödaviner, vita viner, champagne, roséviner, sprit, whiskey, konjak, drinkar ALLT ska vara med !! Än så länge har jag gjort röda och vita viner, och bara det har tage 4 sidor ! Det suger apa ! men men..

Idag kommer Syster Yster upp till Hede och leker med mej, hon ska på jobb intervju på skalet idag och sen ska jon komma upp till mej <3 Så i kväll blir det mys middag och massa skit snack, även lussebullar och pepparkaksdeg som mamma lovade att skicka med henne, MUMS !